Reisadvies

LET OP: Vanaf 26 maart tot 1 september 2017 is de Raamweg grotendeels afgesloten. Ook zijn er afsluitingen op onder meer de Koningskade. Dit gaat gepaard met verkeershinder de binnenstad in en extra drukte op de weg. Bekijk de website voor meer informatie.

Goede parkeermogelijkheden binnenstad

Voor de meest actuele informatie omtrent bereikbaarheid, OV, fietsparkeren of parkeergarages kun je onderstaande website raadplegen.

Travelcard

Met de '3 Day The Haque Travelcard' kun je 3 dagen lang rondreizen met de trams van HTM en de bussen van HTMbuzz. Waarheen je maar wilt. Overstappen is toegestaan. Bijvoorbeeld van Zoetermeer naar het strand in Kijkduin, of van Delft naar hartje Den Haag. 

www.htm.nl

Twee nieuwe HTM toeristenflyers

Er valt genoeg te ontdekken met het openbaar vervoer in de Haagse regio. Daarom is HTM ook dit jaar actief met extra promotiematerialen over tram 1 en de belangrijkste hot spots in de regio die goed bereikbaar zijn met HTM. Speciaal voor de toeristen gaat deze promotie in goede samenwerking met de VVV’s van Den Haag en Delft. De flyers worden ook via hen en de HTM Servicepunten verspreid.

Parkeren bij Q-Park wordt steeds leuker

Nooit meer langs de betaalautomaat? Parkeren zonder parkeerticket? Achteraf betalen én automatisch sparen voor korting op leuke merkartikelen? Dat kan vanaf nu met de Q-Park SmartCard. Vraag de SmartCard nu kosteloos aan en ervaar hoe leuk parkeren kan zijn.
www.q-park.nl/smartcard