TIPS VAN HAAGSE BLOGGERS

Op Shopping Den Haag vind je alles over de leukste winkelstraatjes, verborgen parels, de can’t-live-without winkelketens en zeker niet onbelangrijk: superacties! 

Het online platform Voor en door Hagenezen.. DenHaagDirect biedt mensen een podium om vanuit hun perspectief die Haagse onderwerpen uit te dragen in tekst, foto en video.

www.denhaagdirect.nl

Renée van Holsteijn woont sinds 2011 in Den Haag en schrijft graag over haar bevindingen op het gebied van koffie & thee, lunchen, borrelen, eten en winkelen.

www.denhaagblog.nl

René, geboren en getogen Hagenaar, deelt zijn Haagse kennis over (pop-up) restaurants, lekkere winkels, (h)eerlijke initiatieven en wat verder ter tafel komt op Den Haag Foodie.

Femke houdt ervan om nieuwe plekken te ontdekken. Ze vermaakt zich prima door op een vrije dag in straten waar ze nog nooit geweest is rond te slenteren, en foto’s nemen van elk avontuur.

Voor studenten die alles, maar dan ook echt alles willen weten over studeren in Den Haag. Van wonen tot sport & ontspanning tot feestjes.

Leuke dingen om te doen in Den Haag en omgeving. Deze bloggers houden de kranten, aanplakbiljetten, persberichten en andere aankondigingen goed in de gaten en beschrijven die leuke activiteiten en bijzondere plekjes.

Jacqueline Alders, stadsgids voor Den Haag. Vertelt over het ontstaan van de stad, de architectuur, over de personen die daar hebben geleefd en de gebeurtenissen die zich hebben afgespeeld. 

ikgidsudoordenhaag.nl