De Passage

19e eeuwse overdekte winkelstraat

De Passage in Den Haag is een schitterende, meer dan 120 jaar oude, (overdekte) winkelpassage en één van de mooiste 19e eeuwse pronkstukken die de stad nog rijk is.  Betreed één van de vier statige entree's van de Passage. Hier adem je direct een serene sfeer door de prachtige vloer en de lichtinval van de glazen koepel.

De meest uitgebreide kookwinkel ligt naast de vulpennen speciaalzaak. Je vindt er modieuze schoenenwinkels voor grote en kleine fashionista’s en verschillende horecazaken voor koffie, lunch en diner. Apple heeft hier het nieuwste en grootste Apple Centre van Nederland geopend. 

De Passage is onlangs uitgebreid met een nieuw gedeelte waarvan de entree zich bevindt aan de Grote Marktstraat. Ook hier speelt het glazen dak een hoofdrol maar dan in een moderne eigentijdse versie. Dit nieuwe gedeelte heeft het elan van de moderne shopping mall met alle faciliteiten voor winkelen op niveau, verspreid over een aantal verdiepingen. Je vindt hier o.a. de grootste Mango van Nederland, de Duitse multibrandstore Kult, Wam Denim en op de bovenste verdieping het Suite Novotel met 118 suites.