Grote Markt

Gezellig en druk horecaplein

Op de Grote Markt is het altijd gezellig druk en voor ieder wat wils, van cocktailbar Vavoom tot het bekende en alternatieve café de Zwarte Ruiter, van de prachtige Boterwaag en Hoender en Hop. Hier valt alles op de juiste plek: speciaalbier in je glas, full service bediening aan tafel en de sappigste kip aan het spit.

De terrassen op de Grote Markt domineren en zo lijkt het wel de hele jaar door zomer. Jong, oud, chique, shabby, lekkerbek, vegetariër, zelfs onze premier leest hier graag zijn krantje.

Borrelen met collega's, op woensdagavond lekker salsa dansen, luisteren naar (live) muziek, ’s avonds een hapje eten. De keukens werken met biologische, eerlijke producten en de inkoop gebeurt zoveel mogelijk bij kleine ondernemers uit de buurt. Proef bijvoorbeeld de heerlijke verse muntthee, daar kom je voor terug.

Regelmatig vinden er op de Grote Markt diverse festivals en evenementen plaats,  een overzicht hiervan vind je op de kalender. Houd daarom hun website goed in de gaten, want er staan vaak talentvolle bands die naam hebben of gaan maken.